Zorg

Hygiëne en veilig werken binnen de zorg is van levensbelang. Onze top producten speciaal ontwikkeld voor de zorg en voldoen aan de hoogste eisen.

De Indukey dataentry producten hebben haar oorsprong in de industrie. Met de robuuste kwaliteit en specificaties gericht op een omgeving waar hygiene en veiligheid van vitaal belang is, heeft u met Indukey het neusje van de zalm.

Indukey heeft een. voor de zorg, speciale lijn IP68 producten ontwikkeld. voor elke specifieke zorg omgeving zoals de operatie kamer, het lab of de Intensive Care. Reduceer de kans op bacterie overdracht met deze unieke en speciale producten voor iedere zorg omgeving.

High technology toetsenborden en muizen. Dat is waar het Cleankeys merk voor staat. De glazen oppervlakte zorgt voor gemakkelijke desinfectie.

Naast de slimme techniek en de functionele toepassing voor een hygiënische werkomgeving biedt Cleankeys een top-design. Goed voor de beste uitstraling naar cliënten en patiënten.

Humanscale staat voor een veilige, ergonomische flexibele werkplek ondersteuning met haar producten. Humanscale ontwerpt en produceert de beste kwaliteit producten. Een van ´s werelds top merken op haar gebied.

Voor de zorg bieden wij Humanscale producten die zorgen voor een veilige werkplek voor patiënten en zorgprofessionals. Daarnaast biedt Humanscale oplossingen die zorgen voor een veilige zorg binnen het zorgproces. Efficient werken, veilige ronde van medicatie en slimme mobiele toepassingen.

Diagnostische beeldkwaliteit of betrouwbare clinical review. De kwaliteitsmonitoren van Eizo zijn een musthave binnen o.a. de Radiologie, Pathologie, Operatiekamers of MDO ruimten.

Maar ook voor teleradiologie en achterwacht biedt Eizo het beste voor de arts op het gebied van betrouwbare diagnostische beeldvorming.

Huisartsen en tandartsen!

bestel onze producten online

kijk welke zorgproducten u direct online kunt bestellen op KEYmedical.nl. En selectie van de beste en speciaal voor u geselecteerde producten in uw eerste lijns praktijk.

Neem contact met ons op voor vragen over onze producten