Hygiëne en veilig werken binnen de zorg is van levensbelang. Onze top producten speciaal ontwikkeld voor de zorg voldoen aan de hoogste eisen. Een brede variatie medische toetsenborden en muizen.

De Indukey dataentry producten hebben haar oorsprong in de industrie. Met de robuuste kwaliteit en specificaties gericht op een omgeving waar hygiene en veiligheid van vitaal belang is, heeft u met Indukey het neusje van de zalm.

Indukey heeft een, voor de zorg, speciale lijn IP68 producten ontwikkeld. voor elke specifieke zorg omgeving zoals de operatie kamer, het lab , de Intensive Care of elke andere medische omgeving waarin hygiëne fundamenteel is. Reduceer de kans op bacterie overdracht met deze unieke en speciale producten voor iedere zorg omgeving.

Naast de slimme techniek en de functionele toepassing voor een hygiënische werkomgeving biedt Cleankeys een top-design. Goed voor de beste uitstraling naar cliënten en patiënten.

High technology medische toetsenborden en muizen. Dat is waar het Cleankeys merk voor staat. De glazen oppervlakte zorgt voor gemakkelijke desinfectie.

[contact-form-7 id=”760″ title=”Contact form 1″]