Onderwijs – een schone werkplek op school

In het onderwijs werken studenten en docenten met verschillende systemen. BYOD (Bring Your Own Device) heeft de afgelopen jaren een sterke opmars gemaakt. Dat is een positieve ontwikkeling ook als het gaat om veilig werken. Echter er zijn nog steeds veel computerlokalen en flexplekken waar de studenten en ook docenten hun werk doen. Hygiëne en ergonomie moeten voor elke onderwijsinstelling de hoogste prioriteit genieten. Een schone werkplek op school is voor student en docent fundamenteel. Onderzoek heeft uitgewezen dat toetsenborden vaak vuiler zijn dan de wc bril. Dit toont aan dat het belangrijk is om hier aandacht voor te hebben.

“Hygiëne rondom de werkplek op school is fundamenteel voor studenten en docenten”

Daarvoor is het belangrijk om een toetsenbord en muis te plaatsen aan deze werkplekken die voldoen aan de hygiëne eisen die horen bij flexplekken. KALCIO Products heeft speciaal voor het onderwijs een selectie gemaakt van producten die kunnen worden gedesinfecteerd voor een schone werkplek op school.

Het is bij veel van onze producten ook mogelijk om de toetsenborden en muizen te voorzien van een eigen logo van het opleidingsinstituut, school of universiteit. Hierdoor wordt de kans op diefstal gereduceerd.

Vraag naar de mogelijkheden voor het bedrukken van onze producten.