Missie

KALCIO Products biedt duurzame producten van de beste kwaliteit die mensen helpen veilig, ergonomisch en effectief te werken.

De mens is het belangrijkste kapitaal voor het succes van organisaties. De mensen binnen uw organisatie verdienen een veilige werkomgeving en slimme producten voor een effectieve uitvoering van hun werk.

Onze producten zorgen voor een duurzame inzet van uw medewerkers binnen de zorg, de industrie en de publieke sector.

Altijd de beste technologie voor een praktische toepassing rondom de werkplek. KALCIO Products werkt duurzaam samen met producenten van producten met de hoogste kwaliteitsstandaard.

De geleverde producten zijn geselecteerd en getoetst op de veiligheidseisen en kwaliteitsnormen die gelden binnen de BENELUX.

Een efficiënte levering van door u bestelde producten is belangrijk voor uw bedrijfszekerheid. KALCIO Products levert alleen producten direct van de producent.

Uw bestelling wordt speciaal voor u geproduceerd. Onze voorraden zijn beheersbaar en er op gericht een overproductie te voorkomen. Verpakkingsmateriaal wordt binnen de levering van onze producten hergebruikt.