Cleankeys CK5 is nu beschikbaar

De nieuwe Cleankeys® (CK5) is nu beschikbaar en net als de vorige versies gemakkelijk te desinfecteren en beschikt over alle voordelen van de vorige modellen. Schoonmaken is letterlijk met 1 veeg gedaan. De CK5 komt met een touch technologie gemaakt van ultra hard en dun glas. De technologie van de CK5 is een verdere perfectionering van de CK4 en biedt de compacte voordelen van de CK3. En is een combinatie van gebruikersgemak, toets sensitiviteit, perfect voor data-entry in een omgeving waar hygiëne van levensbelang is.

Voor een ieder die technologisch vernuft en design belangrijk vinden is de CK5 een must have. Net als al onze andere toetsenborden kunt u de CK5 laten modificeren in functionaliteit en layout, zelfs in meerdere kleuren.

De CK5 is op dit moment beschikbaar in een USB geconnecteerde uitvoering. De draadloze variant is nog niet beschikbaar en wordt later in 2020 verwacht.

Kijk voor de Cleankeys producten ook in onze online shop of neem contact met ons op voor meer informatie.

De CK4 is nog wel leverbaar in de draadloze variant. Hieronder een video van de CK4 voor een indruk van de technologie en mogelijkheden.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.